Banner bengal cat Logo bengal cat English
Bengal Cat
Prima PaginaPisiciMotaniPui DisponibiliInformatii VanzareEvenimenteContact
Pentru iubitorii pisicilor cu aspect salbatic
Pisica Bengaleza face parte din categoria animalelor exotice, ea asemanandu-se cu leopardul si ghepardul la culoare si la dispunerea petelor
Copyright © 2021. BengalCat
FB logo FB logo Romana Logo youtube Logo youtube
Pisici
Summer

DOB - 3 Martie 2020
Summer este delicatetea in miscare. Este maro aprins cu rozete. Blanita ei este sclipitoare. Ea este nascuta in crescatoria noastra, parintii ei fiind campioni internationali. In pedigreeul ei apar linile Awagati si Dozzeldots.

Parinti
Mama: Campion International Osiris Bengal Sissiof Bengalcat
Tata: Campion International Shark
Winter

DOB - 12 Februarie 2020
Winter esteo femela silver masiva cu un contrast exceptional. Blanita ei este stralucitoare, rozetele ii sunt bine definite. Linia nasului este dreapta urcand usor curbat spre varful fruntii. In pedigree ul ei se regasesc linile Dozzledots si Calcata.

Parinti
Motan: Triplu Campion International Sofysticats bengal Batman of Bengalcat
Femela: Silverstorm Pearl of Bengalcat
Elsa

DOB - 5 Octombrie 2019
Elsa este rezultatul felisei noastre. Este un exemplar argintiu cu aspect salbatic, profilul se aseamana cu un ou, blanita este stralucitoare si foarte scurta. In pedigree se regasesc liniile Dozzledots si Awgati.

Parinti
Motan: Leo of Bengalcat
Femela: Pearl of Silvestorm Bengals
Sissi
(Campion International)
- de la Osiris Bengal - Franta -

DOB - 30 Aprilie 2015
Sissi, sau “Frantuzoaica”, este prietena tuturor. Este o adevarata terapie sa ii dezmierzi blana matasoasa. Cunoscatorii rasei au apreciat-o pentru profilul ei excelent, contrastul blanitei si rozetele bine definite. Sissi se poate lauda si cu un pedigree in care se regaseste prestigiasa linie Dozzledots.
Lory

DOB - 07 Iunie 2013
Lory este regina noastra, prima pisica a felisei. Are o blanita cu fir foarte scurt, asemenea catifelei si un contrast foarte bun. Spoturile de pe blanita sunt ca niste picaturi, facand-o sa para ca este intr-o continua miscare, chiar si atunci cand doarme ☺. Cand se rasfata in lumina soarelui, blana ei straluceste.
Blanca (retrasa)
- de la Silverstone Bengals - UK -

DOB - 20 Iulie 2016
Blanca, venita din Tara Galilor, este pisicuta noastra care se aseamana cel mai mult cu Pisica Leopard Asiatica. Blana este foarte scurta, catifelata, contrastul foarte puternic. Profilul iese in evidenta cu linia perfect dreapta intre varful nasului si frunte.  Ii multumesc inca o data Elizabethei Smith pentru aceasta minune.

Parinti
Pisica bengaleza Sissi Pisica bengaleza Lory Blanca Winter 1 Elsa 1 Summer