Banner bengal cat
Prima PaginaPisiciMotaniPui DisponibiliInformatii VanzareEvenimenteContact
Pentru iubitorii pisicilor cu aspect salbatic
Pisica Bengaleza face parte din categoria animalelor exotice, ea asemanandu-se cu leopardul si ghepardul la culoare si la dispunerea petelor
Copyright © 2023. BengalCat
Facebook Bengalcat Youtube Bengalcat
Romana
Ne gasiti pe Facebook
Ne gasiti pe YouTube
Ne gasiti pe TikTok
Logo bengal cat Tik Tok English
Black Beauty transparent

Pisici

Summer
(Campion International "FIFE")

DOB - 3 Martie 2020
Summer este delicatetea in miscare. Este maro aprins cu rozete. Blanita ei este sclipitoare. Ea este nascuta in crescatoria noastra, parintii ei fiind campioni internationali. In pedigreeul ei apar linile Awagati si Dozzeldots.

Parinti
Mama: Campion International Osiris Bengal Sissiof Bengalcat
Tata: Campion International Shark
Black Beauty
(Campion International FIFe)
- de la Ambersands Bengals -

DOB - 18 Iunie 2021
Black Beauty sau Poloneza, cum este alintata,  va continua dezvoltarea liniei Silver. Este o femela masiva, charcoal silver, are rozetele perfect simetrice si un contrast foarte puternic. In pedigree-ul ei se regasesc pretigioasele linii: Awagati, Dozzledots, Silverstorm.

Parinti
Motan: Silverstorm DARK MOON
Femela: Ambersands SAPPHIRE
Sissi
(Campion International)
- de la Osiris Bengal - Franta -

DOB - 30 Aprilie 2015
Sissi, sau “Frantuzoaica”, este prietena tuturor. Este o adevarata terapie sa ii dezmierzi blana matasoasa. Cunoscatorii rasei au apreciat-o pentru profilul ei excelent, contrastul blanitei si rozetele bine definite. Sissi se poate lauda si cu un pedigree in care se regaseste prestigiasa linie Dozzledots.
Lory

DOB - 07 Iunie 2013
Lory este regina noastra, prima pisica a felisei. Are o blanita cu fir foarte scurt, asemenea catifelei si un contrast foarte bun. Spoturile de pe blanita sunt ca niste picaturi, facand-o sa para ca este intr-o continua miscare, chiar si atunci cand doarme ☺. Cand se rasfata in lumina soarelui, blana ei straluceste.
Blanca (retrasa)
- de la Silverstone Bengals - UK -

DOB - 20 Iulie 2016
Blanca, venita din Tara Galilor, este pisicuta noastra care se aseamana cel mai mult cu Pisica Leopard Asiatica. Blana este foarte scurta, catifelata, contrastul foarte puternic. Profilul iese in evidenta cu linia perfect dreapta intre varful nasului si frunte.  Ii multumesc inca o data Elizabethei Smith pentru aceasta minune.

Parinti
Pisica bengaleza Sissi Pisica bengaleza Lory Blanca Summer Diploma Black Beauty English