Banner bengal cat Logo bengal cat English
Bengal Cat
Prima PaginaPisiciMotaniPui DisponibiliInformatii VanzareEvenimenteContact
Pentru iubitorii pisicilor cu aspect salbatic
Pisica Bengaleza face parte din categoria animalelor exotice, ea asemanandu-se cu leopardul si ghepardul la culoare si la dispunerea petelor
Copyright © 2021. BengalCat
FB logo FB logo Romana Logo youtube Logo youtube
Informatii despre vanzare
Avem o lista de asteptare, atat pentru pisicile vandute ca si pet, precum si pentru pisicile vandute pentru reproductie si show. Daca doriti un puiut, trebuie sa va inscrieti pe lista de astepare si sa ne furnizati cateva detalii despre ce doriti (culoarea pisicutei: maro sau argintie, sexul pisicutei), precum si pentru ce o cumparati, pentru pet sau pentru reproductie.

Listele de asteptare vor fi onorate in functie de data la care ati solicitat cererea. Pentru a va inscrie pe lista de asteptare nu trebuie sa platiti niciun depozit, singura rugaminte este ca in cazul in care va razganditi sau va cumparati din alta parte, sa ne trimiteti un email in acest sens. In momentul in care s-au nascut puiutii vom incepe sa anuntam persoanele inscrise pe lista de asteptare. La implinirea varstei de o luna vom trimite poze si vom anunta ce sex are fiecare pisicuta. In sectiunea de pui disponibili veti gasi 3 status-uri:

- “Disponibil” – inseamna ca puiul nu a fost inca ales de nimeni
- “Rezervat” – Inseamna ca puiul a fost oprit pentru un potential comparator in baza unui avans. Avansul pentru puiutii vanduti ca si pet este 200 Eur. In momentul in care a fost plasat avansul, puiul este rezervat pana la data la care va putea sa plece spre noul proprietar, adica la implinirea varstei de 12 saptamani. Avansurile nu sunt returnabile, adica in situatia in care va razganditi, suma data drept avans nu o sa va mai fie inapoiata, deoarece in acest timp refuzam alti clienti pentru puiul rezervat dumneavoastra.
- “Vandut” -inseamna ca puiul a plecat din felisa spre noul proprietar.
Pretul puiutilor vanduti ca si pet este intre 500 - 800 Euro, in functie de calitatea individuala a fiecaruia. Pretul puilor vanduti pentru reproductie/show, este stabilit individual in functie de calitatea puiului. Puii pleaca din felisa catre noul camin, la minim 12 saptamani, dupa ce este intarcat, are ambele vaccinuri facute, precum si deparazitarile aferente varstei.

Puiul este insotit de urmatoarele:
- Carnet de sanatate
- Pedigree
- Microcip

Puiutii vanduti ca si pet, fara drep de reproductie, o sa plece spre noul proprietar necastrati, urmand ca noul proprietar sa castreze puiul dupa varsta de 1 an. Puii vanduti ca si pet vor avea pedigree-ul obisnuit, doar ca pe acesta se va specifica ca puiul nu are drept de reproductie. In eventualitatea in care vreti sa obtineti pui din exemplarul fara drept de reproductie, nu vi se vor elibera pedigree-e pentru puiutii rezultati.

Pedigree-ul unui pui nu poate fi schimbat. Odata ce ati ales puiul fara drept de reproductie, in cazul in care va razganditi, nu va pot elibera alt pedigree. Puii vanduti ca si pet pot avea calitatea ceruta pentru breeding si show, invers NU.
Pretul puiutilor: