Banner bengal cat Logo bengal cat English
Bengal Cat
Prima PaginaPisiciMotaniPui DisponibiliInformatii VanzareEvenimenteContact
Pentru iubitorii pisicilor cu aspect salbatic
Pisica Bengaleza face parte din categoria animalelor exotice, ea asemanandu-se cu leopardul si ghepardul la culoare si la dispunerea petelor
Copyright © 2019. BengalCat
FB logo FB logo Romana Logo youtube Logo youtube
Pisici
Sissi
(Campion International)
- de la Osiris Bengal - Franta -

DOB - 30 Aprilie 2015
Sissi, sau “Frantuzoaica”, este prietena tuturor. Este o adevarata terapie sa ii dezmierzi blana matasoasa. Cunoscatorii rasei au apreciat-o pentru profilul ei excelent, contrastul blanitei si rozetele bine definite. Sissi se poate lauda si cu un pedigree in care se regaseste prestigiasa linie Dozzledots.
Lory

DOB - 07 Iunie 2013
Lory este regina noastra, prima pisica a felisei. Are o blanita cu fir foarte scurt, asemenea catifelei si un contrast foarte bun. Spoturile de pe blanita sunt ca niste picaturi, facand-o sa para ca este intr-o continua miscare, chiar si atunci cand doarme ☺. Cand se rasfata in lumina soarelui, blana ei straluceste.
Blanca
- de la Silverstone Bengals - UK -

DOB - 20 Iulie 2016
Blanca, venita din Tara Galilor, este pisicuta noastra care se aseamana cel mai mult cu Pisica Leopard Asiatica. Blana este foarte scurta, catifelata, contrastul foarte puternic. Profilul iese in evidenta cu linia perfect dreapta intre varful nasului si frunte.  Ii multumesc inca o data Elizabethei Smith pentru aceasta minune.

Parinti:
Pisica bengaleza Sissi Pisica bengaleza Lory Blanca